Bejelentés


stressz Stresszmentesen és kényelmesen!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
www.szeretem.lapok.eu

BŐVEBB TÁJÉKOZTATÓ, INFO

tovább >>


MÁR KAPHATÓ

BABÁKNAK PELENKA KOMFORTOS KÉNYELMES,NAGY NEDVSZÍVÓ HATÁS.
Egy kristály a lelki nyugalomért!
www.szeretem.lapok.eu

Turmalin:


A zöld turmalin nem csak gyógyító, hanem megújító és fiatalító tulajdonsággal is rendelkezik, amely kihat a barátságokra, családra és a partnerkapcsolatokra is. Segít a szellemet, a lelket, az elmét és a testet egy harmonikus egységgé összekapcsolni. Támogatja a kreativitásunkat, életörömöt hoz és testi, lelki és szellemi regenerációt biztosít.

Előfordulási helyei:

USA, Madagaszkár, Brazília, Mozambik, Oroszország, Afganisztán, Pakisztán, Nigéria, Namíbia, Csehország

Lelki hatásai:

A zöld turmalin növeli azt az erőt bennünk, amelyek eddig az önfenntartási ösztönben rejtőztek. Az idegek a zöld turmalin hatására lecsillapodnak és kipihentek lesznek, így a pszichoszomatikus megbetegedések néhány napon belül meggyógyíthatóvá válnak.

Oldja az elakadt gondolkodásmintát és több erőt ad egy új életszakaszhoz. Különösen a turmalin láncok kitágítják a tudatot és megszabadítanak a depressziótól és a gyakran extrém erős emocionális ingadozástól.

Segít az unalmas élethelyzeteket új irányba helyezni, az elfelejtett célokat és ötleteket újra megtalálni és megvalósítani.

Fizikai hatásai:

A zöld turmalin erősíti a szívet és támogatja a méregtelenítést. Ösztönzi a vastagbél kiválasztási folyamatait, segít a székrekedésnél és hasmenésnél. A zöld turmalin ösztönzi a meridiánok energiafolyamát és a teljes anyagcsere tevékenységét. A forradási hibák gyógyításában is igen nagy siker érhető el vele.

A Laza Rádiót hallhatják!Üzenetküldés
Kedves Látogató! Várom kéréseit, kérdéseit, tapasztalatait a termékkel kapcsolatban!

E-mail címed:
Szöveg:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!